Canada Goose jassen

Ontdek de iconische stijl en het ongeëvenaarde comfort van Canada Goose jassen. Canada Goose jassen zijn een toonbeeld van vakmanschap en worden nog steeds in Canada geproduceerd.

Kou is een wezenlijk onderdeel van de Canadese identiteit en wie weet er dus beter wat nodig is om je te beschermen tegen onuitsprekelijk koude omstandigheden.

Canada Goose jassen voor natuurlijke bescherming

Canada Goose jassen hebben een rand van coyote bont om de capuchon omdat het nooit bevriest, geen water vasthoudt en de ongelijke lengtes van de vacht een soort windscherm creëren, dat de blootgestelde huid van het gezicht beschermt tegen warmteverlies. Dit geldt niet alleen in een stedelijke omgeving, maar zelfs in het Noordpoolgebied.Al meer dan 40 jaar wordt bij de productie van de Canada Goose jassen gebruik gemaakt van de toonaangevende kennis van isolatie technologie, die ze in staat stelt om de beste mengsels van dons te kiezen om de specifieke behoeften van elk van de jassen aan te passen.

 

Daardoor is het mogelijk om meer warme lucht vast te houden dan andere donssoorten, wat resulteert in lichtere jassen, zonder dat dit ten koste gaat van de warmte.

Canada Goose heeft de Thermal Experience Index (TEI) ontwikkeld. Of je nu een lichte jas zoekt voor actieve bezigheden of een parka, waarmee je op de koudste plekken op aarde (tot zelfs min 30 graden Celcius) kunt verblijven, dit vijf-punten systeem is ontworpen om je te helpen de juiste keuze uit de uitgebreide collectie te maken.

Canada Goose jassenTEI 1 LIGHTWEIGHT              +5⁰ C tot -5⁰ C
TEI 2 VERSATILE                    0⁰ C tot -15⁰ C
TEI 3 FUNDAMENTAL        -10⁰ C tot -20⁰ C
TEI 4 ENDURING                 -15⁰ C tot -25⁰ C
TEI 5 EXTREME                               tot  -30⁰ C

Het is belangrijk te onthouden dat iedereen temperatuur anders ervaart en de aanwijzingen zijn slechts richtlijnen. Ze zijn bedoeld om je de juiste keuze te helpen maken uit de collectie Canada Goose jassen voor jouw specifieke behoeften.

Wanneer je de TEI rating toepast kun je, als je het bijvoorbeeld snel koud hebt, overwegen voor een hogere rating te kiezen. Natuurlijk is e.e.a. ook afhankelijk van de mate van activiteit en of je meerdere lagen kleding draagt.

Canada Goose jassen heren – EXPEDITION PARKA

Arctic Program ™ Style # 4565M

ExpeditionOorspronkelijk ontwikkeld voor wetenschappers die werkzaam zijn in onderzoekcentra op Antarctica. De Expedition Parka is een van de meest iconische, warmste en meest duurzame parka’s en beschikt over zeer functionele zakken aan de buitenkant om gemakkelijk en snel spullen op te kunnen bergen en je handen warm te houden.

De Expedition Parka heeft een vaste coyote bontrand rond een op 2 manieren verstelbare capuchon, een comfortabele hoogpolige fleece voering onder de kin, twee borstzakken en twee lage zakken met Velcro® flappen, een zware deelbare rits en stormflap met klittenband.

Op de linker borstzak is een patch met het ‘Canada Goose’ logo genaaid, achter de borst- en lagere zakken zitten vier verborgen fleece gevoerde zakken met ritssluiting, twee binnenzakken, waarvan een met ritssluiting, een elastische sneeuwvanger, verstelbaar trekkoord voor extra warmte en stevige gebreide manchetten om de kou buiten te houden. Gevoerd met wit eendendons en een TEI 5 rating voor temperaturen onder 30⁰ C. Naast de camouflageprint is deze parka ook in diverse uni kleuren verkrijgbaar.

Canada Goose Jassen Expedition

 

Canada Goose jassen heren – CHATEAU PARKA

Arctic Program ™ Style # 3426M

ChateauDe eenvoudige, klassieke styling maakt deze heren winterjas geschikt voor een hele brede doelgroep. Met een hoge TEI rating en een afneembare capuchon met coyote bontrand biedt de Chateau Parka de traditionele Canada Goose bescherming tegen extreme kou. Tegelijkertijd zorgen de slanke pasvorm en de detaillering met knopen aan de voorkant voor een moderne urban look.

De Chateau Parka valt halverwege de dij, heeft een afneembare en verstelbare capuchon met coyote bont, een zware deelbare rits en windvanger met militaire knoopsluiting. Het ‘Canada Goose’ logo is op de linker mouw genaaid, de parka heeft twee fleece gevoerde zakken en drie binnenzakken, waarvan een met ritssluiting en stevige gebreide manchetten. Gevoerd met wit eendendons en een TEI 4 rating voor temperaturen tussen min 15 en min 25⁰ C.

Canada Goose Jassen Chateau

Canada Goose jassen dames – MONTEBELLO PARKA

Arctic Program ™ Style # 2530L

MontebelloDe Canada Goose Montebello Parka werd geïnspireerd door en vernoemd naar het mooie, rustieke en weelderige Chateau Montebello in Quebec. Slim-fit met een verstelbare taille en slimme militaire knopen details. De Montebello Parka op heuplengte belichaamt een geest van robuuste luxe.

Deze Canada Goose parka heeft een vaste capuchon met een verwijderbare coyote bontrand, een comfortabele fleece voering onder de kin, een zware deelbare rits en stormflap met militaire knoopsluiting. De twee bovenste fleece gevoerde zakken hebben een drukknoopsluiting en de twee lagere fleece gevoerde zakken met flappen zijn beveiligd met een militaire knoopsluiting. Op de linker mouw zit nog een handig zakje met daarboven het Canada Goose logo.

Twee binnenzakken, waarvan rechts met ritssluiting en een extra stretch zakje voor de telefoon met een opening voor de hoofdtelefoonaansluiting, verzonken zware gebreide manchetten tegen de kou en een elastische trekkoord om de taille aan te passen. Gevoerd met wit eendendons en een TEI 3 rating voor temperaturen tussen min 10 en min 20⁰ C.

Canada Goose Jassen Montebello

Canada Goose Jassen Montebello 2

Canada Goose jassen dames – SHELBURNE PARKA

Arctic Program ™ Style # 3802L

ShelburneDe nieuwe Shelburne Parka tot op het dijbeen is de perfecte dames winterjas voor de koude dagen waar je maximale bescherming nodig hebt. Deze TEI 4 jas zal je heerlijk warm houden zonder aan stijl in te boeten.

De Shelburne Parka heeft een op twee manieren verstelbare capuchon met een afneembare coyote bontrand, een comfortabele tricot kinbescherming, zware deelbare rits en stormflap met drukknoopsluiting. De steekzakken zijn fleece gevoerd met een drukknoopsluiting en de mouwen hebben verstelbare manchetten met stevige gebreide boorden om de kou buiten te houden.

Deze Canada Goose parka heeft twee binnenzakken, waarvan rechts met ritssluiting en links een zakje voor de telefoon met een opening voor de hoofdtelefoonaansluiting. Gevoerd met wit eendendons en een TEI 4 rating voor temperaturen tussen min 15 en min 25⁰ C.

Canada Goose jassen Shelburne

Canada Goose Jassen Shelburne 2

Canada Goose jassen Kids – PBI BOBCAT HOODY

Kids Style # 5070KPB

Canada Goose jassen KIDSDe PBI Bobcat Hoody heeft een gewatteerde donzen capuchon, terwijl de jas in de rug langer is voor meer bescherming tegen de elementen. Dit jack is gevoerd met wit eendendons en perfect voor normaal winterweer en de overgangsperiode en heeft het Canada Goose logo op de linker mouw.

De PBI Bobcat Hoody is makkelijk in onderhoud: koud wassen in de machine en op de laagste stand in de droger. Het jack heeft een gewatteerde donzen capuchon, een zware ritssluiting met vergrendeling en reflecterende strepen voor de zichtbaarheid. Achter de rits zit een bies met het Canada Goose logo.

Canada Goose jassen PBI Geïsoleerde interne stormflap, kinbescherming en voering van tricot voor zachtheid en warmte, twee fleece gevoerde zakken met ritssluiting en aan de binnenkant een stretch zakje. Het jack is doorgestikt en heeft een contrastvoering voor een jeugdige styling.

Stretch manchetten in de mouwen en reflecterende details over het midden van de capuchon vergroten de zichtbaarheid. Het Gosling Graduate System maakt het mogelijk de mouwen een paar centimeter langer te maken, zodat deze met je kind meegroeien. Bovenaan de rechter mouw is het Polar Bears International logo gestikt.

foto’s eigendom van Canada-Goose.com