Goosecraft leren jas

De Goosecraft leren jas vindt zijn oorsprong in Amsterdam. Goosecraft produceert leren jassen en accessoires op basis van authentiek vakmanschap gecombineerd met een no-nonsense rock and roll houding.

Goosecraft leren jasMen is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe modellen en materialen en met behulp van traditionele productietechnieken creëren zij de perfecte leren jas.

Men gaat daarbij uit van de klassieke leren jas die de tand des tijds heeft doorstaan, maar innoveren op de juiste manier. Iedereen verdient een echte Goosecraft!

 

 Hun missie is om de ultieme fashion leren jas te maken die iedereen graag wil hebben. Hun credo “leather.forever” heeft erin geresulteerd dat zij al 10 jaar lang succesvol marktleider zijn op het gebied van leren jassen.

Leer is een natuurlijk product, het kleuren van leer is een moeizaam proces. Elk stuk leer zal anders reageren en daarom kan elk onderdeel een iets afwijkende tint krijgen.

Hieronder beschrijven de populairste Goosecraft leren jas, de biker, voor mannen en vrouwen.

Goosecraft leren jas heren

Biker 936.gun metal

De Goosecraft biker is geïnspireerd door perfectie: een klassiek motorjack met verschillende afwerkingen om een ruwe en tijdloze trendy look te creëren. De biker heeft verticale zakken met ritssluitingen. De zwart gekleurde lederen Goosecraft biker heeft een diagonale rits op het linker voorpand. De schouders zijn evenals de bovenkant van de mouwen doorgestikt. Aan de onderkant van de mouwen zit eveneens een rits. De onderkant van het leren jack is voorzien van gestikte details. Het jack valt klein, daarom raden wij je aan een maat groter te kiezen dan normaal. De Goosecraft biker is gemaakt van 100% schapenleer.

Goosecraft biker

 

Goosecraft leren jas dames

Biker 495.black

Het eerste wat je zal opvallen is het unieke patroon dat is gestikt aan de zijkanten van de bovenarmen en aan de achterkant van deze biker. De kwaliteit leer voor de jas is zeer zacht, ‘gewassen lam’, en geeft de biker een gladde look. Deze zwarte leren jas heeft zilveren accenten. De voorzijde heeft drie zakken met rits, op de schouders epauletten. De Goosecraft biker heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% lamsleer.

Goosecraft leren jas dames biker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s eigendom van Goosecraft.nl