Parajumpers Jassen

Parajumpers jassen zijn geïnspireerd door het 210e Rescue Squadron in Anchorage, Alaska.

Het resultaat is een uiterst innovatieve collectie bovenkleding met zeer technologische componenten, boven alles ontworpen om functioneel te zijn.

De mannen van het 210e Rescue Squadron, gevestigd in Anchorage, Alaska, zijn hoog opgeleid om extreme reddingen te verrichten in de wildste, meest afgelegen en vijandige hoeken van de wereld. Of het nu een redding betreft van een op drift geraakt schip op zee, bergbeklimmers op een 4000-meter hoge top of een onderzeeër op onvoorstelbare diepte, deze mannen zijn geroepen om in te grijpen.

Parajumpers jassenZij zijn de PJ’s – een afkorting voor PARAJUMPERS. Sterk en moedig, ze zijn beter opgeleid dan andere militaire korpsen, maar het belangrijkste, ze gebruiken hun vaardigheden en technieken om levens te redden.

Parajumpers jassenParajumpers jassen zijn gemaakt van slijtvast nylon met een verwijderbare dons-gewatteerde voering en een met bont afgezette capuchon.

De kraag is vastmaakt met een haak, die wordt gebruikt bij het parachutespringen. Aan de voorzijde zit een grote cargozak met rits met daarin drie kleinere zakken voor accessoires, zoals een i-pod, GPS-apparaten, mobiele telefoon, enz. …

Hieronder geven we een kleine selectie uit de nieuwe collectie Parajumpers jassen.

Parajumpers jassen heren

Parajumpers TribePolar Equipment
Deze jassen, gevuld met bijna twee keer zoveel dons als gebruikelijk, hebben een technisch 3-laags katoenen doek, gekoppeld aan een ademende waterbestendige laag. Echter, de stof is licht en comfortabel dankzij de fijne garens, die zijn gebruikt voor zowel de schering en inslag (60-60). De speciale zakken, reflecterende tape op de manchetten en bont afwerking rond de capuchon maken deze Parajumpers jassen perfect voor een expeditie naar de Noordpool of een hoge bergtop, ze weerstaan Himalaya temperaturen. De Polar Equipment collectie bestaat o.a. uit de Tribe Man (rechts) en de langere Musher Man (onder). De Polar Equipment heeft ook een dameslijn.

Musher

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DeerHigh Fill Power

Een andere klassieker in de Parajumpers collectie is de High Fill Power. Elk seizoen worden de modellen vernieuwd, evenals het kleurenpalet. Geniet van de meest klassieke donzen Parajumpers jassen in de nieuwe kleur gletsjer blauw. Ook verkrijgbaar met het nieuwe, mooie ecologische bont. De serie bestaat o.a. uit de Deer Man (rechts) en de Herraseeket Man (onder). De Hih Fill Power is eveneens in dames verkrijgbaar.

Harraseeket

 

Parajumpers jassen dames

GloryBritish Connection
Door de meesterlijke combinatie van typische Parajumpers stoffen met de elegantie van Harris Tweed is de de British Connection serie ontstaan. Een klassieke, Britse lijn in combinatie met de verfijnde en elegante Parajumpers stijl. De serie bestaat o.a. uit de Glory Woman en de Maxwell Woman (onder). De British Connection is ook in heren modellen verkrijgbaar.

Maxwell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Third SkimasterMountain Loft

De Mountain Loft bestaat uit unieke, donzen modellen, met nylon zakken en echt bont en kan ook uitstekend als ski-jack dienst doen. Met de typische Parajumpers stijl zul je op de skipistes een opvallende verschijning zijn. De serie bestaat o.a. uit de Third Skimaster Woman (rechts) en de Glacier Woman (onder). Ook deze serie is in een herenlijn verkrijgbaar.

 

Glacier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto’s eigendom van Parajumpers.it