Vanguard Jas

Stoere, onafhankelijke avonturiers, die vrijheid beschouwen als het hoogste goed, kiezen voor een Vanguard jas.

Vanguard jasVrijbuiters bestaan nog. Gedreven door een onstilbaar verlangen naar het onbekende. Geen bestemming, behalve zichzelf. Nomaden met een klassieke motor en comfortabele, beschermende kleding. Vanguard clothing.

Geïnspireerd door deze nomadische levensstijl brengt Vanguard voor het winterseizoen 2016/2017 opnieuw een verfijnde, stoere collectie op de markt.

De collectie bevat zowel basis als uitgewerkte items en een mooie mix van materialen, details en contrasten. Van rijke rust tot casual, uitgewerkt met de herkenbare biker accenten.Vanguard clothing is een compleet lifestyle concept dat wordt ondersteund door een unieke nomadische merkbeleving.

Een ongepolijst en steeds weer verrassend concept, dat vrijheid en onafhankelijkheid centraal stelt en het level zelf beschouwt als één lange reis vol vrijheid en avontuur.

“VANGUARD – LIFE IS A NOMADIC DISCOVERY”

Hieronder geven we je alvast een kijkje in de nieuwe collectie Vanguard heren jassen.

Stoere merkbeleving met een Vanguard jas

BIKER JACKET VJA55302-5073

Vanguard Biker jacket 1Dit korte biker jack is een sprekend voorbeeld hoe een Vanguard jas eruit moet zien. Het quilted biker jacket is gemaakt van een nylon/wol combinatie.

De zakken zijn voorzien van ritsen, in de kraag zit een verborgen capuchon verwerkt. De jas heeft tape details en verstelbare manchetten.

Vanguard jas Biker

 

 

 

 

 

 

 

 

HERRINGBONE SHORT JACKET VJA55304-996

Vanguard Herringbone 1Een andere opvallende verschijning is dit light weight stepped short jacket is, gemaakt van een melange herringbone stof. Het jack heeft mooie contrast delen in dezelfde kleurtonen.
Detail: van de jas zijn de verborgen capuchon en het metalen Vanguard embleem.

 

Vanguard Herringbone

 

 

 

 

 

 

 

 

FARS BIKER JACKET VLJ55806-771

Vanguard Vars BikerVanguard staat net als het zustermerk PME Legend bekend om zijn leren jassen. Dit Vanguard biker jacket is gemaakt van zacht schaapsleer en heeft speciale constructed padded delen voor de stoere motor look.
Detail: van de jas is de denim polka dot binnenvoering.

Vanguard jas Vars Biker jacket

 

 

 

 

 

 

 

 

SHEEP SHORT JACKET VLJ51802-7613

Vanguard Sheep 1Vanguard leren jas van schaapsleer met een zachte perzik effect. Alle naden hebben een handgemaakt wax effect. Het jack heeft een reliëf kunstwerk op de linker mouw en een ton-sur-ton embleem op het linker voorpand.

Steekzakken met drukknoopsluiting en op het rechter voorpand een zakje met ritssluiting. Manchetten verstelbaar met drukknoop.

Vanguard jas Sheep

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s eigendom van Vanguard-clothing.com